چطور یک آشپزخانه شیک، مینیمال و همیشه مرتب داشته باشیم؟
آشپزخانه قلب خانهست ، جایی که هر روز توش وقت میگذرونیم، غذا میپزیم، دور هم جمع میشیم. اما اگه شلوغ، بینظم یا بیروح باشه، انرژی کل خونه رو تحت تأثیر قرار میده. توی این مقاله، نکاتی کاربردی و اصولی برای چیدمان درست و شیک آشپزخانه یاد میگیری که هم کاربردی باشه، هم زیبا، هم مناسب خونههای مدرن امروزی.
اصل اول: نظم .
مهمتر از هر چیز اول از همه باید بدونیم نظم پایهی طراحی اصولیه. برای این کار به چند اکسسوری ساده اما مؤثر نیاز داریم : پیشنهادهای خانه هیلان برای نظمدهی آشپزخانه : رایزر هست همراه چند بانکه برای مرتبسازی انواع چای، دمنوش و نسکافه و یا سینی بامبو ، جمعکردن چند وسیلهی دمدستی روی سینی، آشپزخانه رو از شلوغی نجات میده قوری پیرکس دسته بامبو هم کاربردیه، هم میتونه بهعنوان آیتم دکور روی پیشخوان یا میز قرار بگیره
اصل دوم: تفکیک مناطق کاری در آشپزخانه .
آشپزخانهات رو به سه بخش تقسیم کن:
آمادهسازی – پختوپز – سرو
نزدیک گاز و سینک، وسایل پخت و ابزار آشپزی
نزدیک یخچال، تخته برش، چاقو و ظرفهای آمادهسازی
روی کانتر یا میز هم وسایل سرو مثل قوری، لیوان، تیباکس و ظروف صبحانه
این تفکیک باعث میشه آشپزی سریعتر، منظمتر و لذتبخشتر بشه.
اصل سوم: سادگی و رنگهای طبیعی .
امروزه آشپزخانههای مینیمال و با رنگهای طبیعی مثل چوب، سفید، بژ یا سبز زیتونی بسیار محبوب شدهاند.ظروف بامبو و شیشهای دقیقاً مناسب همین فضاها هستن:حس طبیعت و آرامش و تطابق با اکثر تمهای دکور ، گرم و دلنشین
اصل چهارم: کاربرد + زیبایی .
هر وسیلهای که در دید قرار میگیره، باید هم کاربردی باشه، هم خوشچهره. یعنی مثلاً :
قوری زیبا = برای دمنوش + دکور
تیباکس شیک = برای نظم چای + تزئین کانتر
سینی چوبی = برای چای عصرانه + نگهدارندهی ادویه یا شمع
چیدمان اصولی آشپزخانه یعنی فضای کمتر، کارایی بیشتر، آرامش بالاتر . با چند اکسسوری ساده اما شیک از خانه هیلان، میتونی آشپزخانهت رو به یه جای مینیمال، مرتب و خوشاستایل تبدیل کنی.برای ایدههای بیشتر و خرید محصولات کاربردی، یه سر به hilanhome.ir بزن.
دیدگاه خود را بنویسید